Wat bedoelen wij met
'Enjoy Safer Technology'?

Dit idee vormt de kern van alles wat we doen: we willen namelijk dat jouw volledige potentie naar boven komt in een veilige digitale wereld. Op je PC of Android toestel, privé of zakelijk, ESET is er voor jou.

Speel brand film af

Voor thuisgebruikers

Enjoyment betekent browsen en veilig downloaden, veilig online bankieren en shoppen, en je kinderen zorgenvrij het internet laten ontdekken.

Voor MKB

Do More. ESET zorgt ervoor dat je meer kunt doen van wat je wilt en minder van hetgeen dat je niet wilt doen door een optimale balans te bieden tussen snelheid, detectie en gebruiksgemak.

Voor enterprise

Een compleet portfolio van services om enterprises te beveiligen: van threat intelligence tot endpoint security en third party security services. Wij helpen jou om het meeste uit de digitale mogelijkheden te halen.

Waarom vertrouwen mensen op ESET

Traditie

Wij doen dit al meer dan 25 jaar. Het begin van de ESET technologie gaat terug naar 1987, met de ontdekking van één van 's werelds eerste computervirussen.

Experts

We hebben meer dan 1,000 medewerkers, waaronder vooraanstaande IT security experts. Wij richten ons er op om technologie voor jou te laten werken.

Wereldwijd

We zijn in meer dan 200 landen vertegenwoordigd, waardoor we je in je eigen taal kunnen helpen. Meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd maken al gebruik van ESET producten.

Bekroonde technologie

Wij ontwerpen alle software zelf en richten ons hierbij op snelheid, lage systeembelasting en stabiliteit. We winnen regelmatig awards op zakelijk als consumenten gebied en staan in de top 4 van IT security bedrijven wereldwijd.

De belichaming van ESET technologie

De ESET Android is al meer dan 10 jaar onderdeel van ESET. Hij is de belichaming van onze technologie: kalm, krachtig en onverstoorbaar. Net zoals onze technologie evolueert en verbetert hij met de tijd.

Kom meer te weten over ESET

Neem een kijkje en zie hoe ESET zich presenteert. De online Brand Guidelines laten in detail zien hoe het ESET merk kan worden gebruikt en gevierd. Het online look book geeft een kijkje in de evolutie van onze visuele stijl.

Neem contact op om toegang te krijgen tot deze bronnen, voor het geval je ze nog niet hebt: